Utbudet av reclinerfåtöljer på nätet är relativt stort och det finns några butiker som vi vill tipsa om som har både ett bra utbud men även låga priser jämfört med vanliga fysiska butiker som IKEA eller liknande butiker. Undvik lågpriskedjorna som säljer billiga reclinerfåtöljer då de nästan aldrig håller måttet och det är väldigt stor chans att du blir missnöjd.

Håll utkik efter erbjudanden eller kampanjer för det är inte helt ovanligt att populära recliners är nedsatta med upp till 40% i vissa fall vilket är ett ganska stort avdrag på en sådan påkostad möbel.

Trendrum

trendrumTrendrum har ett enormt bra utbud av olika fåtöljer men framförallt är deras utbud av reclinerfåtöljer som är intressant och de säljer flera kända märken som Lazyboy, Enjoy, Jantzen med flera andra häftiga märken. De säljer även några stycken bra elektriska recliners från t.ex. märket Enjoy som har några populära modeller.

Besök Trendrum

FurnitureBox

furnitureboxVem känner inte till denna enorma nätbutiken idag. De har ett väldigt bra utbud av alla typer av fåtöljer i alla möjliga material, reclinerfåtöljer är ingen undantag.  De säljer populära modeller som Callisto, Bawtry, Curtis, Kentucky och många andra häftiga modeller. FurnitureBox har även ständigt nya erbjudanden på sina sittmöbler.

Besök Furniturebox

Tips inför köpet

Det finns flera bra tips inför köpet av en ny möbel och här nedan kan du hitta några av våra viktigaste tips.

  • Materialet - Fundera noga kring vilket material som passar dig bäst och var inte rädd för att skinn kräver lite underhåll då och då under sin livstid. Läder är det som håller bäst så länge det behandlas regelbundet. Tyg kan ha en tendens att noppa sig ibland men det finns även hjälpmedel mot det om det problemet skulle uppstå vilket inte är speciellt ofta på bra produkter.
  • Elektrisk eller inte - Är du äldre så är valet självklart så länge det går att gömma kabeln på ett snyggt sätt bakom eller under en matta på golvet men elektriska recliners är även tillför den yngre generationen då det går att justera lutningen själv utan att vara fast i två lägen. 

 

 

 

  • Öppet köp / Ångerrätt - Konsumenträtten säger att du alltid har 14 dagars öppet köp / ångerrätt på produkter som köps via nätet och många butiker har även fria returer så idag är det väldigt säkert att handla på nätet. Du har även rätt till att öppna och undersöka produkten, var dock noga med att inte ta i sönder förpackningen i fall den ska skickas tillbaka.