svart-reclinefatoljDet är en hel djungel där ute med alla typer av fåtöljer, allt från clubfåtöljer till dyra konstfåtöljer som den klassiska äggfåtöljen och det är verkligen inte lätt med att hitta den perfekta reclinerfåtöljen till vardagsrummet.

Reclinerfåtöljen är lite av en kronjuvel eller centerpeice i vardagsrummet och det är viktigt att man gör det rätta köpet redan från början så man inte ångrar sitt köp redan från första dagen man börjar använda fåtöljen.

Vi guidar dig i ditt val av reclinerfåtölj och om du läser våra guider kommer du ha betydligt mer information att gå på när du gör ditt val av fåtölj för det är ändå så pass mycket information som saknas på möbelsidorna som en köpare bör känna till. Men det är så klart upp till var och en att känna till så mycket som möjligt innan köpet görs.

Gör ett smart köp

Det är lite av en investering när man köper en lite dyrare reclinerfåtölj och köper man en bra modell så kommer fåtöljen hålla väldigt många år så länge den får lite kärlek ett par gånger per år så inte lädret torkar ut. Undvik billiga reclinerfåtöljer för de håller inte och de är inte alls lika sköna som de som kostar lite mer så räkna med en lite högre budget än vad du hade tänkt från början för det har du igen sen om ett par år.

Behandling av läder ska inte vara ett motargument till att välja en fåtölj i ett annat material för läder är helt enkelt det bästa valet, alla dagar i veckan. Det är inte speciellt mycket pengar eller tid som behöver läggas på underhållet av möbeln och det är väldigt snabbt gjort.

Val av färg är helt upp till dig, vitt skinn är riktigt snyggt men det är också betydligt känsligare jämfört med mörkare skinn när det kommer till fläckar. Det är dock vansinnigt snyggt och stilrent. Är där barn i familjen som även kommer använda fåtöljen så är det nog smart att välja ett lite mörkare material och undvik helst mocka också om det finns barn i bilden då det är extra känsligt.

Länktips

Spana in våra länktips här.